Пропърти мениджмънт - наеми - продажби - професионален домоуправителПрофесионално управление на имотиНаеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Новини за пазара на недвижими имоти и в сферата  на фасилити мениджмънтаПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажби
Професионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиИзпратете ни вашата заявка за услугата "Професионален домоуправител"Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;

Имоти под наем

Имоти за продажба

15 Юли, 2024
EUR1.955830.51129
USD1.793190.55767
GBP2.327120.42972
CHF2.004950.49877
JPY1.134870.88116
CAD1.314490.76075
XAU4338.720000.00023
ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ, УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕС СГРАДИ, УПРАВЛЕНИЕ НА ЕДНОФАМИЛНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ,ПОКУПКО-ПРОДАЖБИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И ДР.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ


„МСИ ВИТОША” ЕООД ЩЕ ИЗГРАДИ РЕЖИМ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ВАШАТА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ И ЩЕ СЪЗДАДЕ УЮТ И СПОКОЙСТВИЕ ЗА ВАС. ЦЕЛТА НА НАШАТА РАБОТА Е ГРИЖАТА И ПОДДРЪЖКА НА ОБЩИТЕ ЧАСТИ НА СГРАДАТА , В КОЯТО ЖИВЕЕТЕ. НИЕ ЩЕ ВИ СПЕСТИМ ВРЕМЕ И УСИЛИЯ ЗА ОРГАНИЗАЦИОННИ И АДМИНИСТРАТИВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, КАТО ГО НАПРАВИМ ВМЕСТО ВАС. ВЪЗ ОСНОВА НА НАШИЯ ДЪЛГОГОДИШЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ И ПОДХОД ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ, ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ ИНДИВИДУАЛЕН СПИСЪК С ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ НАС УСЛУГИ, НАСОЧЕН КЪМ ВАШИТЕ НУЖДИ.

УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ


„МСИ ВИТОША” ЕООД ПРЕДЛАГА УСЛУГАТА „УПРАВЛЕНИЕ НА ЧАСТНА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ" ЧРЕЗ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, КАКТО И ГРИЖИ ЗА ИМОТИ, ЧИИТО СОБСТВЕНИЦИ ОТСЪСТВАТ. „МСИ ВИТОША” ЕООД СЕ АНГАЖИРА С ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, КАТО ВИ УВЕРЯВА, ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВА НЕДВИЖИМИЯ ВИ ИМОТ, ГАРАНТИРАЙКИ НАЙ-ДОБРА ВЪЗМОЖНА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ.

УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕС СГРАДИ


ПОЕМАНЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БИЗНЕС СГРАДИТЕ Е СВЪРЗАНО С ПОДРОБНО ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРОУЧВАНЕ НА СГРАДАТА: ПЛАНОВЕ, РАЗРЕШИТЕЛНИ, ЛИЦЕНЗИ И ДРУГИ. НА БАЗА ТОВА ПРОУЧВАНЕ СЕ ИЗГОТВЯ РАЗЧЕТ ЗА НЕОБХОДИМИТЕ РЕСУРСИ ПО УПРАВЛЕНИЕТО НА СГРАДАТА И СЕ ПОДГОТВЯ ОФЕРТА. ОБХВАТЪТ, РАЗМЕРЪТ И УСЛОВИЯТА ВАРИРАТ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗИСКВАНИЯТА НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ.
 

УПРАВЛЕНИЕ НА ЗАТВОРЕНИ ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ


ОПИТЪТ НИ ДА СЕ СПРАВЯМЕ С ВЪЗНИКНАЛИ СПЕШНИ ЗАДАЧИ БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО Е СЪЩЕСТВЕНО ПРЕДИМСТВО В УПРАВЛЕНИЕТО НА ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ. ОГРОМНАТА НИ БАЗА ДАННИ ЗА ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ ОТ ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ: ВИК, СТРОИТЕЛСТВО, ПОДОВИ ПОКРИТИЯ, ИЗОЛАЦИИ, ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ, ХАРДУЕРНИ СЕРВИЗИ, ЕЛЕКТРО УСЛУГИ И ДРУГИ, НИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА РЕАГИРАМЕ В МАКСИМАЛНО КРАТКИ СРОКОВЕ ПРИ ВСЕКИ ВЪЗНИКНАЛ ПРОБЛЕМ.

"МСИ Витоша" ООД е резултат от обединението на българската строителна фирма "Р.С. ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД и френската Groupe GHI, чиято дейност е в областта на недвижимите имоти във Франция. В "МСИ Витоша" работи екип, специализиран в следните сфери на дейност: покупко-продажба и наемане на имоти, управление на собствеността, управление на етажна собственост, експертизи.
"Р.С. Инженеринг" ЕООД е специализирана строителна компания с натрупан богат опит в проектирането, организацията и строителството на сгради, както и в съгласуването и узаконяването им на територията на Република България. Фирмата е основана през 1994 г. От същата година е член на Българската Строителна Камара и получава лиценз за цялостна дейност в строителството.
Copyright © 2024 МСИ Витоша ООД. Всички права запазени.

тел. 02/868 5040   факс 02/868 5150