Пропърти мениджмънт - наеми - продажби - професионален домоуправителПрофесионално управление на имотиНаеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Новини за пазара на недвижими имоти и в сферата  на фасилити мениджмънтаПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиПрофесионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажби
Професионален домоуправител - управление на имоти - наеми и продажбиИзпратете ни вашата заявка за услугата "Професионален домоуправител"Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;Наеми и продажби на имоти, Професионален домоуправител, управление на имоти;

Имоти под наем

Имоти за продажба

15 Юли, 2024
EUR1.955830.51129
USD1.793190.55767
GBP2.327120.42972
CHF2.004950.49877
JPY1.134870.88116
CAD1.314490.76075
XAU4338.720000.00023

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ, ПРОФЕСИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ - ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ?

Група въпроси за услугите...

Какво трябва да направя, за да получа оферта за нашата сграда?

 
Какво трябва да направя, за да получа оферта за нашата сграда?Достатъчно е едно телефонно обаждане, e-mail или запитване от Ваша страна!

Свържете се с нас!

Ние ще изясним Вашите нужди, ще Ви предложим набор от услуги, ще ви изработим оферта, ще изработим правилник за вътрешния ред и бюджет на сградата.

Ние ще поемем грижата за Вашата сграда, като: почистваме, ремонтираме, събираме таксите и заплащаме сметките Ви.

Защо не мога да намеря на вашия сайт цени на предлаганите услуги?

 
За всеки конкретен случай ние правим оглед и уникална оферта.

По този начин ще се съобразим със специфичните особеностите на всеки проект и ще предложим най-добрата цена за оптималните услуги. В противен случай, в цената ще трябва да включим всички рискове, неясноти и допускания, което ще я направи неточна.

Кой и как събира таксите?

 
Сметките се събират от инкасатор, по банков път и заплащане в офиса. Инкасатора прави посещения за всеки отчетен период на предварително определени дати и часове. За събирането на сметките полагаме доста усилия и старание, за да постигаме максимален процент събираемост.

Как се определя какви ремонти са необходими? Кой и как събира пари за това?

 
Дребните ремонти обикновено са включени в поддръжката. Другите ремонти се определят от съседите. Ние помагаме в организирането на събранията, провеждането на събрания и реализацията на решенията, събирането на парите, намирането на фирмите, контрол на изпълнението.
"МСИ Витоша" ООД е резултат от обединението на българската строителна фирма "Р.С. ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД и френската Groupe GHI, чиято дейност е в областта на недвижимите имоти във Франция. В "МСИ Витоша" работи екип, специализиран в следните сфери на дейност: покупко-продажба и наемане на имоти, управление на собствеността, управление на етажна собственост, експертизи.
"Р.С. Инженеринг" ЕООД е специализирана строителна компания с натрупан богат опит в проектирането, организацията и строителството на сгради, както и в съгласуването и узаконяването им на територията на Република България. Фирмата е основана през 1994 г. От същата година е член на Българската Строителна Камара и получава лиценз за цялостна дейност в строителството.
Copyright © 2024 МСИ Витоша ООД. Всички права запазени.
тел. 02/868 5040   факс 02/868 5150
email office@msi-vitosha.com
Направете заявка за услугата "Професионален домоуправител" »Изпратете ни Ваша обява за наем/продажба на имот »Свържете се с нас »